Gepersonaliseerde fotolijsten

Elke keer dat je zoekt naar de fotolijst die je zojuist hebt gekregen of naar personen die de woonkamer van iemands huis sieren, concentreer je je waarschijnlijk in de afbeelding erin en bewonder je de mensen die weer naar je glimlachen. Niet veel mensen krijgen de tijd om het frame echt te zien. En juist het feit dat het beste lichaam dat met behandeling is uitgekozen om te coördineren met behulp van de plaatsing en andere mensen tijdens de foto, kan presteren om het resultaat van de foto te verbeteren. Lees de gravure en sluit ook aan terwijl u de omstandigheid gebruikt waarin de foto is gemaakt en het belang ervan voor de operator. Stop even en test de precisie in zowel de gravure als de stijl, en misschien wil je meer details weten over het ingewikkelde artwork van het maken van gepersonaliseerde fotolijsten.

Fotografeer lichaamsdelen

Fotolijsten verschijnen in een opmerkelijke verscheidenheid aan componenten en afwerkingen. Je kunt de 1 kiezen die je leuk vindt, afhankelijk van het soort foto dat je wilt versterken.

Houten frames: Frames die kunnen zijn gemaakt van hout zoals walnoot, eiken, grenen, essen, puur natuurlijk hout of iets anders geven een standaardgevoel aan het beeld binnenin. Bovendien kunnen piketframes onderscheidende tinten hebben, zoals mild en donker, met vernis die ze een antieke afwerking geven. Verouderde, gekoesterde, sepiakleurige afbeeldingen van de grootouders misschien, gezeten naast de antieke klok die je nog steeds bezit, kunnen ongelooflijk goed matchen met behulp van een houten frame dat het een warmte geeft, gewoon voorkomen. Combineer deze gepersonaliseerde fotolijsten met veel meer hedendaagse foto’s en ze geven warmte aan elke kamer waarin je ze plaatst.

Zilver gepolijste kaders: u moet deze kaders gebruiken voor bijna alle soorten foto’s die u wilt markeren of presenteren. Ze vinden graveren niet alleen buitengewoon perfect, maar ze kunnen ook modellen demonstreren, even reliëf en reliëf. Ze bieden ook een vrij stijlvolle blik in elk huis. Als u bijvoorbeeld een afbeelding van pasgetrouwden wilt omlijnen, kunt u mogelijk een lichaam met hartjes en misschien linten uitkiezen. Maar als je een foto van een hele baby hebt die je aan zijn gelukkige grootouders wilt presenteren, kies dan een lijst met een teddybeer. Of denk eens aan een lichaam met roze vlinders voor een heel kleine vrouw.

Goudgepolijste frames: net als zilver bevat goud een uitzonderlijke aantrekkingskracht. Kies voor een verfijnde gouden body of probeer een mengsel van zilver met glinsterend goud in diamanten complete montage om de afbeelding erin te charmeren. U kunt ook kiezen voor gepersonaliseerde fotolijsten met reliëf- of reliëfmotieven.

Glazen lijsten: Gewoonlijk zijn gepersonaliseerde fotolijsten van glas te vinden in het basiswit of misschien in het zeer verfijnde zwart, waardoor de zilveren gravure duidelijk naar voren komt. Glas heeft een behoorlijk moderne tijd en een nieuw tijdperk begint dit op zichzelf te voelen. Maar u kunt genieten van rond met zilveren kralen over de randen of misschien, een combinatie van een lijst van glas en zilver kiezen waardoor uw foto duizend termen zegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *